top of page

40 GODINA TRADICIJE POPRAVKA I RUČNE IZRADE CIPELA PO MJERI

Lepen design je postolarski obrt u Zagrebu, na Cvjetnom trgu od 1985. godine, gdje stručno, kvalitetno i ručno izrađujemo udobnu žensku i mušku obuću po mjeri, od mekane prirodne kože, te radimo popravak obuće i održavamo obuću, torbe i sl.

Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i nakon popravka cipele će biti kao nove!


Osim naše kolekcije, izrađujemo cipele po mjeri, Vašoj ideji ili slici.

Imate ideju ili sliku Vaših cipela iz snova koje Vam nitko ne može napraviti? - Dođite k nama i izraditi ćemo vam unikatne cipele kakve nitko nema!

lepen design logo gif compressed.gif

Pričekajte trenutak...

cipela na kutiji uz logo-Recovered-01-01

OD SADA NAM MOŽETE VAŠE OŠTEĆENE CIPELE, TORBE, REMENJE I SLIČNO POSLATI POŠTOM

zapakirajte cipele u kutiju.png

Zapakirajte vašu oštećenu obuću, torbe, remenje u kutiju s vašim podacima, adresom i brojem telefona.

pošaljite_cipele_poštom_u_lepen_design

Pošaljite paket poštom na našu adresu: 
Lepen design
Samoborska ulica 32
10434 Strmec Samoborski

mi cemo popraviti cipele.png

Kada zaprimimo vašu robu, procjenjujemo iznos popravka i javljamo vam cijenu. Ukoliko pristanete, mi popravljamo vašu robu.

Å¡aljemo_popravljene_cipele_natrag_na_va

Vašu popravljenu robu pakiramo u kutiju, dezinficiramo i povratno ju šaljemo na vašu adresu. Plaćate pouzećem - jednostavno i sigurno plaćanje.

ŠALJEMO POPRAVLJENE CIPELE

POPRAVAK CIPELA

POŠALJITE

ZAPAKIRAJTE

izrada cipela postolar lepen

JEDINSTVENO U HRVATSKOJ - Vašu ideju pretvaramo u cipele

Dizajniramo i izrađujemo obuću prema vašoj ideji, crtežu ili fotografiji gdje vi diktirate linije kroja, vrstu i boju kože i materijala, oblik i visinu potpetica i time stvarate svoj unikat.

postolar.jpg

RUČNA IZRADA CIPELA PO MJERI, IDEJI ILI SLICI

Cipele izrađujemo po mjeri stopala klijenta, te je tako svaki par ugodan za nošenje te pruža udobnost tokom cijelog dana.


Obuću radimo individualno ili u malim serijama, tako da je svaki primjerak unikatan i prilagođen vašem ukusu.

Posebnu pažnju posvećujemo izradi obuće do najsitnijih detalja. Od početne skice do krajnjeg modela za nas je bitna svaka linija konca, kvaliteta kože, ukras, udobnost i odlična završna obrada, što čini kvalitetne i udobne cipele.

lepen design izrada i popravak cipela

POPRAVAK OBUĆE I ODRŽAVANJE

U našoj postolarskoj radionici također popravljamo cipele, tenisice, sandale, gležnjače, čizme, ostalu obuću, torbe, remenje i galanteriju.
 

Popravci na obući:

 • Produljenje i širenje obuće

 • Izrada đonova

 • Izmjena patentnih zatvarača

 • Povisivanje i snižavanje cipele izmjenom pete

 • Proširivanje i sužavanje čizama

 • Popravak torbi i remena

 • Izrada remena

 • Demode obuću redizajniramo u novi model

 • Mijenjamo oblik peta, vrhova i ostalih djelova cipele

 • Čišćenje cipela, tenisica, čizmi i sve ostale obuće

 • Bojanje cipela, tenisica, čizmi i sve ostale obuće u boju po želji

 • Restauracija tenisica, cipela, čizmi i sve ostale obuće

 • Popravak Nike Air Max zračnih đonova

 • Svi ostali popravci..

Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i cipele će biti kao nove!

postolar zagreb.jpg

RUČNI RAD - KVALITETA IZRADE OBUĆE

Posebnu pažnju posvećujemo izradi obuće do najsitnijih detalja. Sve procese izrade cipela obavljamo ručno do najsitnijih detalja. Od početne skice do krajnjeg modela za nas je bitna svaka linija konca, kvaliteta kože, ukras, udobnost i odlična završna obrada, što čini kvalitetne, mekane i udobne cipele koje ne žuljaju i možete ih nositi cijeli dan. Možete vidjeti i osjetiti razliku.

postolar zagreb izrada cipela po mjeri

UDOBNOST CIPELA OD NAJKVALITETNIJE MEKANE KOŽE

Visoka kvaliteta naših cipela ogleda se u njihovom visokom sadržaju kože. Njihovi gornji dijelovi, podstava, unutrašnji đon i potplata izrađeni su od najkvalitetnije kože. Izrađujemo čak i kožne potpetice, načinjene mukotrpnim slaganjem tankih slojeva kože jedan na drugi.

postolar lepen nagrade za dizajn cipela

NAGRAĐIVANI POSTOLAR S VIŠE OD 40 GODINA ISKUSTVA

Lepen Design je postolarski obiteljski obrt s tradicijom ručne izrade cipela od 1975. godine. Ručno izrađujemo sve vrste muške i ženske obuće od niskih sandala, preko visokih cipela do čizama, isključivo od prirodnih materijala po vašoj mjeri i želji, a uz to radimo i postolarske popravke.

Dizajniramo i izrađujemo poslovnu obuću, casual obuću, cipele za vjenčanja i ostale prigode. Višegodišnje iskustvo izrade obuće za osobe s estrade, sportske i kulturno-umjetničke grupe i sl.

 

Više od 40 godina postolarskog iskustva izrade cipela za domaće klijente i suradnje s talijanskim partnerima Gucci, Manolo Blahnik, Prada i SHY jamči kvalitetu izrade, udobnost naših cipela i inovativan dizajn koji prilagođavamo vašim željama.

Neke od nagrada za dizajn cipela iz najranijih dana su:

 • “1. Nagrada Antunu Lepenu za dizajn kolekcije ženske obuće” 1975. godine u Beogradu

 • “1. Nagrada Antunu Lepenu za dizajn kolekcije ženske obuće” u Zagrebu 1976. godine

 • “1. Nagrada Antunu Lepenu za dizajn kolekcije muške obuće” u Zagrebu 1980. godine.

koledžica cipela postolar

AUTORI SMO HRVATSKE KOLEDŽICE - HRVATSKI  NOSIVI SUVENIR

"Zagrebački postolar i dizajner obuće Antun Lepen (68) početkom prosinca napravio je karakterističnu hrvatsku žensku cipelu od najfinije kože crvene boje s istaknutom šahovnicom naprijed i petom plave boje, a njegova namjera je da te njegove cipele postanu prvi od prepoznatljivih nacionalnih turističkih suvenira." - Jutarnji list.hr

postolar zagreb

NAŠA VIZIJA

Od samog početka fokusirali smo se na svoju strast: cipele. Nastojimo imati unikatan dizajn naših modela koji uvijek možete prilagoditi svome ukusu. Naš cilj je zadovoljstvo klijenata ponajprije udobnošću cipela tako da uz sve prednosti dobrog dizajna cipele i dalje budu nosive cijeli dan. Usmjereni smo na detalje, koji uz naše znanje i vrhunske materijale daju dugačak životni vijek našim cipelama.

cipele lepen design postolar zagreb

EKSTRAVAGANTAN DIZAJN I CIPELE OD MEKANE PRIRODNE KOŽE

Oni koji favoriziraju ekstravaganciju, inspiraciju će pronaći u našim modelima. Naše elegantne cipele od prirodne kože odišu karakteristikama od klasičnih detalja do modernih ravnih krojeva i minimalističkih detalja. Od bijele jelenje kože i zečjeg krzna, pa sve do zmijske kože i egzotičnih životinja pretvaraju naše cipele i čizme u obuću iz snova.

Kada govorimo o modelima obuće, osim stilskih, elegantnih niskih cipela i visokih cipela, naša kolekcija ženskih i muških cipela uključuje i gležnjače, polučizme i čizme. Naše klasične cipele naglašavaju unikatan stil, pete i upečatljive krojeve. Naše čizme do koljena osiguravaju udobnost i u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel. i fax: +385 1 4872 863
Email: lepen.design@gmail.com

Lokacija 1: Varšavska ulica 1, Cvjetni trg, 10000, Zagreb

Lokacija 2: Samoborska ulica 32, 10434 Strmec, Sveta Nedelja

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak: 12:00 - 19:00

Subota: 11:00 - 14:00

Nedjelja: ne radimo

 

POŠALJITE UPIT

Vaša poruka je uspješno poslana.

Osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke.

Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.

QandA

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Koja je cijena izrade cipela?

Cijena cipela ponajprije ovisi o modelu koji želite, je li iz naše kolekcije koju možete pronaći na ovoj web stranici ili želite cipele po vašoj ideji ili slici, i o mjerama stopala (ukoliko noge nisu standardnih proporcija tada moramo dorađivati kalupe što je zahtjevnije od same izrade cipela)

Za cipele iz naše kolekcije imamo okvirnu cijenu koja dodatno ovisi o mjeri Vaših stopala, pošto nam je to jedna od ključnih stavki izrade cipela po mjeri, dok se za cipele koje nisu dio naše kolekcije svi detalji dogovaraju isključivo u našem salonu na Cvjetnom trgu direktno s postolarom.

Ako biste htjeli cipele po Vašoj ideji, skici ili slici trebate doći kod nas da Vam uzmemo mjere stopala i dogovorimo dizajn cipela, vrstu kože i ostale detalje koje želite po Vašem ukusu i tek onda možemo formirati točnu cijenu.

Cijene mogu varirati, pošto naši klijenti mogu birati sve detalje na cipeli i time napraviti svoj unikat (vrsta kože, dizajn i visina pete, linije kroja, ostali detalji poput više vrsta kože, teksta na cipeli i drugih detalja) i ovisi o mjeri stopala (je su li standardne mjere/jednaka stopala ili ne).

2. Koliko traje izrada cipela?

Okvirno vrijeme izrade je 4 do 6 tjedana od dana kada vam uzmemo mjere stopala, a ponajviše ovisi o broju narudžbi koje imamo u tome periodu.

3. Imate li internet trgovinu?

Online kupovina kod nas nije moguća pošto radimo cipele po narudžbi i mjeri klijenta.
To znači da nakon što s klijentom dogovorimo dizajn cipele i uzmemo mjere nogu, tada pristupamo ručnoj izradi cipela.

4. Imate li XY cipele u XY veličini?

Nemamo unaprijed gotove cipele, osim izložbenih primjeraka, pošto obuću radimo isključivo po mjeri klijenta.

5. Je li moguće plaćanje karticama ili na rate?

Trenutno radimo na tome da omogućimo plaćanje i karticama, a do tada je moguće platiti isključivo gotovinom. Na rate je moguće isključivo u dogovoru s postolarom.

6. Možete li popraviti oštećene cipele ili slično i koja je cijena?

Možemo popraviti većinu oštećenja na cipelama, ali ništa ne možemo obećati putem maila i drugih digitalnih kanala komunikacije sve dok ne vidimo uživo o čemu se radi. Svaki par obuće koji popravljamo je različit i svakom popravku pristupamo individualno.

7. Mogu li poslati slike oštećene obuće pa da procjenite cijenu popravka?


Ne možemo ništa precizirati dok ne vidimo obuću uživo. Potrebno je obuću donjeti k nama ili ju poslati poštom na uvid. Tek tada ćemo, u dogovoru s klijentom I po njegovoj želji, moći procjeniti što je i kako moguće napraviti.
Za popravke nemamo fiksne cijene pošto nam je svaki slučaj drugačiji i cijena ovisi o procjeni postolara na temelju više faktora poput stupnja oštećenja, količine posla i materijala.
Procjena je, naravno, besplatna I neobavezujuća.
Preko slika, nažalost, ne možemo procjenjivati cijene popravka.

8. Ne mogu doći k vama u Zagreb, mogu li cipele poslati poštom na popravak?

Moguće je obuću poslati poštom, te nakon što dobijemo paket s obućom i s klijentom dogovorimo što i kako treba napraviti, pristupamo popravku obuće. Nakon popravka obuću šaljemo natrag na klijentovu adresu poštom. Plaćanje je u tom slučaju moguće pouzećem ili direktno na račun obrta Lepen design.

Zapratite nas na društvenim mrežama.
Pretplatite se na obavjesti i prvi saznajte sve o najnovijim modelima, kolekcijama i ostalim pogodnostima i novitetima iz našeg obrta.

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Thanks for submitting!

Blog
bottom of page