Lepen design je postolar u Zagrebu, Cvjetni trg, gdje stručno, kvalitetno i ručno izrađujemo udobnu žensku i mušku obuću po mjeri, od mekane prirodne kože, te radimo popravak obuće i održavamo obuću, torbe i sl.

Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i nakon popravka cipele će biti kao nove!


Osim naše kolekcije, izrađujemo cipele po mjeri, Vašoj ideji ili slici.

Imate ideju ili sliku Vaših cipela iz snova koje Vam nitko ne može napraviti? - Dođite k nama i izraditi ćemo vam unikatne cipele kakve nitko nema!

cipela na kutiji uz logo-Recovered-01-01

Pričekajte trenutak...

OD SADA NAM MOŽETE VAŠE OŠTEĆENE CIPELE, TORBE, REMENJE I SLIČNO POSLATI POŠTOM

Zapakirajte vašu oštećenu obuću, torbe, remenje u kutiju s vašim podacima, adresom i brojem telefona.

Pošaljite paket poštom na našu adresu: Lepen design, Varšavska 1, 10000 Zagreb

Kada zaprimimo vašu robu, procjenjujemo iznos popravka i javljamo vam cijenu. Ukoliko pristanete, mi popravljamo vašu robu.

Vašu popravljenu robu pakiramo u kutiju, dezinficiramo i povratno ju šaljemo na vašu adresu. Plaćate pouzećem - jednostavno i sigurno plaćanje.

ŠALJEMO POPRAVLJENE CIPELE

POPRAVAK CIPELA

POŠALJITE

ZAPAKIRAJTE

JEDINSTVENO U HRVATSKOJ - Vašu ideju pretvaramo u cipele

Dizajniramo i izrađujemo obuću prema vašoj ideji, crtežu ili fotografiji gdje vi diktirate linije kroja, vrstu i boju kože i materijala, oblik i visinu potpetica i time stvarate svoj unikat.

RUČNA IZRADA CIPELA PO MJERI, IDEJI ILI SLICI

Cipele izrađujemo po mjeri stopala klijenta, te je tako svaki par ugodan za nošenje te pruža udobnost tokom cijelog dana.


Obuću radimo individualno ili u malim serijama, tako da je svaki primjerak unikatan i prilagođen vašem ukusu.

Posebnu pažnju posvećujemo izradi obuće do najsitnijih detalja. Od početne skice do krajnjeg modela za nas je bitna svaka linija konca, kvaliteta kože, ukras, udobnost i odlična završna obrada, što čini kvalitetne i udobne cipele.

POPRAVAK OBUĆE I ODRŽAVANJE

U našoj postolarskoj radionici također popravljamo cipele, ostalu obuću i galanteriju.
 

Popravci na obući:

 • Produljenje i širenje obuće

 • Izrada đonova

 • Izmjena patentnih zatvarača

 • Povisivanje i snižavanje cipele izmjenom pete

 • Proširivanje i sužavanje čizama

 • Popravak torbi i remena

 • Izrada remena

 • Demode obuću redizajniramo u novi model

 • Mijenjamo oblik peta, vrhova i ostalih djelova cipele

 • Svi ostali popravci..

 

Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i cipele će biti kao nove!

RUČNI RAD - KVALITETA IZRADE OBUĆE

Posebnu pažnju posvećujemo izradi obuće do najsitnijih detalja. Sve procese izrade cipela obavljamo ručno do najsitnijih detalja. Od početne skice do krajnjeg modela za nas je bitna svaka linija konca, kvaliteta kože, ukras, udobnost i odlična završna obrada, što čini kvalitetne, mekane i udobne cipele koje ne žuljaju i možete ih nositi cijeli dan. Možete vidjeti i osjetiti razliku.

UDOBNOST CIPELA OD NAJKVALITETNIJE MEKANE KOŽE

Visoka kvaliteta naših cipela ogleda se u njihovom visokom sadržaju kože. Njihovi gornji dijelovi, podstava, unutrašnji đon i potplata izrađeni su od najkvalitetnije kože. Izrađujemo čak i kožne potpetice, načinjene mukotrpnim slaganjem tankih slojeva kože jedan na drugi.

NAGRAĐIVANI POSTOLAR S VIŠE OD 40 GODINA ISKUSTVA

Lepen Design je postolarski obiteljski obrt s tradicijom ručne izrade cipela od 1975. godine. Ručno izrađujemo sve vrste muške i ženske obuće od niskih sandala, preko visokih cipela do čizama, isključivo od prirodnih materijala po vašoj mjeri i želji, a uz to radimo i postolarske popravke.

Dizajniramo i izrađujemo poslovnu obuću, casual obuću, cipele za vjenčanja i ostale prigode. Višegodišnje iskustvo izrade obuće za osobe s estrade, sportske i kulturno-umjetničke grupe i sl.

 

Više od 40 godina postolarskog iskustva izrade cipela za domaće klijente i suradnje s talijanskim partnerima Gucci, Manolo Blahnik, Prada i SHY jamči kvalitetu izrade, udobnost naših cipela i inovativan dizajn koji prilagođavamo vašim željama.

Neke od nagrada za dizajn cipela iz najranijih dana su:

 • “1. Nagrada Antunu Lepenu za dizajn kolekcije ženske obuće” 1975. godine u Beogradu

 • “1. Nagrada Antunu Lepenu za dizajn kolekcije ženske obuće” u Zagrebu 1976. godine

 • “1. Nagrada Antunu Lepenu za dizajn kolekcije muške obuće” u Zagrebu 1980. godine.

AUTORI SMO HRVATSKE KOLEDŽICE - HRVATSKI  NOSIVI SUVENIR

"Zagrebački postolar i dizajner obuće Antun Lepen (68) početkom prosinca napravio je karakterističnu hrvatsku žensku cipelu od najfinije kože crvene boje s istaknutom šahovnicom naprijed i petom plave boje, a njegova namjera je da te njegove cipele postanu prvi od prepoznatljivih nacionalnih turističkih suvenira." - Jutarnji list.hr

NAŠA VIZIJA

Od samog početka fokusirali smo se na svoju strast: cipele. Nastojimo imati unikatan dizajn naših modela koji uvijek možete prilagoditi svome ukusu. Naš cilj je zadovoljstvo klijenata ponajprije udobnošću cipela tako da uz sve prednosti dobrog dizajna cipele i dalje budu nosive cijeli dan. Usmjereni smo na detalje, koji uz naše znanje i vrhunske materijale daju dugačak životni vijek našim cipelama.

EKSTRAVAGANTAN DIZAJN I CIPELE OD MEKANE PRIRODNE KOŽE

Oni koji favoriziraju ekstravaganciju, inspiraciju će pronaći u našim modelima. Naše elegantne cipele od prirodne kože odišu karakteristikama od klasičnih detalja do modernih ravnih krojeva i minimalističkih detalja. Od bijele jelenje kože i zečjeg krzna, pa sve do zmijske kože i egzotičnih životinja pretvaraju naše cipele i čizme u obuću iz snova.

Kada govorimo o modelima obuće, osim stilskih, elegantnih niskih cipela i visokih cipela, naša kolekcija ženskih i muških cipela uključuje i gležnjače, polučizme i čizme. Naše klasične cipele naglašavaju unikatan stil, pete i upečatljive krojeve. Naše čizme do koljena osiguravaju udobnost i u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima

KONTAKTIRAJTE NAS

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak: 09:00 - 19:00

Subota: 09:00 - 14:00

Nedjelja: ne radimo

 

POŠALJITE UPIT

Osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke.

Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Koja je cijena izrade cipela?

Cijena cipela ponajprije ovisi o modelu koji želite, je li iz naše kolekcije koju možete pronaći na ovoj web stranici ili želite cipele po vašoj ideji ili slici, i o mjerama stopala (ukoliko noge nisu standardnih proporcija tada moramo dorađivati kalupe što je zahtjevnije od same izrade cipela)

Za cipele iz naše kolekcije imamo okvirnu cijenu koja dodatno ovisi o mjeri Vaših stopala, pošto nam je to jedna od ključnih stavki izrade cipela po mjeri.

Ako biste htjeli cipele po Vašoj ideji, skici ili slici trebate doći kod nas da Vam uzmemo mjere stopala i dogovorimo dizajn cipela, vrstu kože i ostale detalje koje želite po Vašem ukusu i tek onda možemo formirati točnu cijenu.

Cijene mogu varirati, pošto naši klijenti mogu birati sve detalje na cipeli i time napraviti svoj unikat (vrsta kože, dizajn i visina pete, linije kroja, ostali detalji poput više vrsta kože, teksta na cipeli i drugih detalja) i ovisi o mjeri stopala (je su li standardne mjere/jednaka stopala ili ne).

2. Koliko traje izrada cipela?

Okvirno vrijeme izrade je 2 do 3 tjedna od dana kada vam uzmemo mjere stopala, a ponajviše ovisi o broju narudžbi koje imamo u tome periodu.

3. Imate li internet trgovinu?

Online kupovina kod nas nije moguća pošto radimo cipele po narudžbi i mjeri klijenta.
To znači da nakon što s klijentom dogovorimo dizajn cipele i uzmemo mjere nogu, tada pristupamo ručnoj izradi cipela.

4. Imate li XY cipele u XY veličini?

Nemamo unaprijed gotove cipele, osim izložbenih primjeraka, pošto obuću radimo isključivo po mjeri klijenta.

5. Je li moguće plaćanje karticama ili na rate?

Trenutno radimo na tome da omogućimo plaćanje i karticama, a do tada je moguće platiti isključivo gotovinom. Na rate je moguće isključivo u dogovoru s postolarom.

6. Možete li popraviti oštećene cipele ili slično i koja je cijena?

Možemo popraviti većinu oštećenja na cipelama, ali ništa ne možemo obećati putem maila i drugih digitalnih kanala komunikacije sve dok ne vidimo uživo o čemu se radi. Svaki par obuće koji popravljamo je različit i svakom popravku pristupamo individualno.

Zapratite nas na društvenim mrežama.
Pretplatite se na obavjesti i prvi saznajte sve o najnovijim modelima, kolekcijama i ostalim pogodnostima i novitetima iz našeg obrta.

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 

Cipele LEPEN DESIGN - Postolar Zagreb | Varšavska ulica 1 Cvjetni trg 10000, Zagreb | +385 1 4872 863
© 2018 by Lepen design. All rights reserved. Proudly created by Hrlex.

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube