top of page
Osim modela iz naše kolekcije, izrađujemo cipele i po vašoj ideji, skici, prijedlogu ili slici.
 
Galerija ženske
izrada cipela postolar lepen

 RUČNA IZRADA CIPELA PO MJERI, IDEJI ILI SLICI

Za Vas dizajniramo i stiliziramo obuću prema Vašoj ideji, fotografiji ili crtežu i izrađujemo prema Vašem odabiru vrste i boje materijala, potpetice ukrasa i ostalih detalja, te Vašu ideju pretvaramo u unikatan par obuće na kojem će vam svi pozavidjeti.

 

postolar lepen nagrade za izradu cipela

POSTOLAR S TALIJANSKIM ISKUSTVOM

Više od 40 godina postolarskog iskustva izrade cipela za domaće klijente i suradnje s talijanskim partnerima Gucci, Manolo Blahnik, Prada i SHY jamči kvalitetu izrade, udobnost naših cipela i inovativan dizajn koji prilagođavamo vašim željama.

izrada ženske cipele postolar zagreb

RUČNI RAD - KVALITETA IZRADE OBUĆE

Posebnu pažnju posvećujemo izradi obuće do najsitnijih detalja. Sve procese izrade cipela obavljamo ručno do najsitnijih detalja. Od početne skice do krajnjeg modela za nas je bitna svaka linija konca, kvaliteta kože, ukras, udobnost i odlična završna obrada, što čini kvalitetne, mekane i udobne cipele koje ne žuljaju i možete ih nositi cijeli dan. Možete vidjeti i osjetiti razliku.

zene.jpg

UDOBNOST CIPELA OD NAJKVALITETNIJE MEKANE KOŽE

Visoka kvaliteta naših cipela ogleda se u njihovom visokom sadržaju kože. Njihovi gornji dijelovi, podstava, unutrašnji đon i potplata izrađeni su od najkvalitetnije kože. Izrađujemo čak i kožne potpetice, načinjene mukotrpnim slaganjem tankih slojeva kože jedan na drugi.

izrada cipela i popravak cipela

POPRAVAK I PREPRAVAK OBUĆE

U našoj postolarskoj radionici popravljamo i prepravljamo sve vrste obuće, cipele, torbe i galanteriju.
Prepravljamo demode ili neodgovarajuću obuću u stilski moderan model.

Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i cipele će biti kao nove!

koledžica cipela postolar

AUTORI SMO CROLEDŽICE - NOSIVI HRVATSKI SUVENIR

"Zagrebački postolar i dizajner obuće Antun Lepen (68) početkom prosinca napravio je karakterističnu hrvatsku cipelu od najfinije kože crvene boje s istaknutom šahovnicom naprijed i petom plave boje, a njegova namjera je da te njegove cipele postanu prvi od prepoznatljivih nacionalnih turističkih suvenira." - Jutarnji list.hr

bottom of page