IZRADA CIPELA PO MJERI, IDEJI ILI SLICI

Za Vas dizajniramo i stiliziramo obuću prema Vašoj ideji, fotografiji ili crtežu i izrađujemo prema Vašem odabiru vrste i boje materijala, potpetice ukrasa i ostalih detalja, te Vašu ideju pretvaramo u unikatan par obuće na kojem će vam svi pozavidjeti.

 

POSTOLAR S TALIJANSKIM ISKUSTVOM

Više od 40 godina postolarskog iskustva izrade cipela za domaće klijente i suradnje s talijanskim partnerima Gucci, Manolo Blahnik, Prada i SHY jamči kvalitetu izrade, udobnost naših cipela i inovativan dizajn koji prilagođavamo vašim željama.

RUČNI RAD - KVALITETA IZRADE OBUĆE

Posebnu pažnju posvećujemo izradi obuće do najsitnijih detalja. Od početne skice do krajnjeg modela za nas je bitna svaka linija konca, kvaliteta kože, ukras, udobnost i odlična završna obrada, što čini kvalitetne i udobne cipele.

Cipele masovne proizvodnje lijepljene su zajedno na montažnim linijama. S druge strane, sve naše premium cipele potpuno su izrađene od kože i u skladu s najvišim standardima kvalitete. Možete vidjeti i osjetiti razliku.

 

CIPELE POTPUNO IZRAĐENE OD KOŽE

Visoka kvaliteta ovih cipela ogleda se u njihovom visokom sadržaju kože. Njihovi gornji dijelovi, podstava, unutrašnji đon i potplata izrađeni su od najkvalitetnije kože. Izrađujemo čak i kožne potpetice, načinjene mukotrpnim slaganjem tankih slojeva kože jedan na drugi.
Takve cipela imaju visok udio kože, a sastavljene su uz minimalnu upotrebu lijepljenja - oba ova faktora osiguravaju pravilnu cirkulaciju zraka i sprječavaju prodiranje vlage na površinu. Suha, dobro prozračena stopala zdrava su stopala.

 

POPRAVAK I PREPRAVAK OBUĆE

U našoj postolarskoj radionici popravljamo i prepravljamo sve vrste obuće, cipele, torbe i galanteriju.
Prepravljamo demode ili neodgovarajuću obuću u stilski moderan model.

Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i cipele će biti kao nove!

AUTORI SMO CROLEDŽICE - NOSIVI HRVATSKI SUVENIR

"Zagrebački postolar i dizajner obuće Antun Lepen (68) početkom prosinca napravio je karakterističnu hrvatsku cipelu od najfinije kože crvene boje s istaknutom šahovnicom naprijed i petom plave boje, a njegova namjera je da te njegove cipele postanu prvi od prepoznatljivih nacionalnih turističkih suvenira." - Jutarnji list.hr

Naručite već gotove modele, prilagodite detalje svome ukusu ili naručite novi unikatni par prema Vašoj ideji
 

Cipele LEPEN DESIGN - Postolar Zagreb | Varšavska ulica 1 Cvjetni trg 10000, Zagreb | +385 1 4872 863
© 2018 by Lepen design. All rights reserved. Proudly created by Hrlex.